Svensk Ekologisk Hudvård

WISE produkter tillverkas i en ekocertifierad fabrik i natursköna Mora i Dalarna. All produkt- utveckling sker inom företaget och samtliga recept ägs av WISE. Vi använder inga färdigköpta baser.

Ekologiska råvaoror
Vi vill bara ha de finaste råvarorna och hämtar dem i närliggande EU länder, Tyskland, Italien och Frankrike, men vi tar även råvaror i Finland och Sverige.

Kvalitet
Kvalitetssäkring av slutprodukt står vi själva för tillsammans med fabriken, som gör en första check. Detta görs varje gång något produceras. Vid minsta tveksamhet, är det alltid WISE som gör slutkontrollen och godkännandet.

Ekocertifierade
I dag är nästa alla våra råvaror ekologiskt certifierade. Själva slutprodukten är också under certifiering av Ecocert som är det ledande, oberoende franska certifieringsorganet.

Miljövänliga förpackningar
De flesta av våra förpackningar tillverkas i Norden. Alla kartonger, färger och etiketter tillverkas i Sverige och är miljömärkta. Våra förpackningar blir till koldioxid och vatten vid förbränning, liksom våra etiketter. Färgerna vi använder är miljömärkta och vårt packmaterial består uteslutande av returpapper och miljövänlig plast.

 

Svensk Ekologisk Hudvård
Tester och kommentarer om WISE

PayPal