Sagt om WISE

Press:

Såhär tyckte tidningen Hälsa om vår ekologiska ögonkräm i sitt test!

(Här kan du köpa den)

Köp ekologisk ögonkräm

Och såhär tyckte de om fotkrämen, som du klickar hem här:

Ekologisk Fotkräm

Expressen sa såhär efter att de testat WISE Rengöring

test ekologisk rengöring


Bloggare:

Få bloggare är lika erfarna när det kommer till Ekologisk Hudvård som Hannah Sjöström. Hon driver bloggen Naturligt Snygg. WISE ger hon 4,5 i betyg. Hennes blogg och hennes syn på WISE kan du läsa här!

Blogg test ekologisk

Asfalstblomman, en härlig gudie i ekodjungeln har också testat WISE, såhär skriver de:

 "Efter några dagars användande kan jag faktiskt ge glädjande besked. Torrheten har blivit mycket bättre och huden ser renare och mindre blemmig ut"

Hela recensionen hittar du här. 

Test blogg hudvård

WISE ekologiska schampo och WISE Balanskräm är något som bloggaren Larsens Liv har testat, i det här inlägget berättar hon vad hon tycker. 

Test hudkräm ekologisk


Mansserien finns också recenserad hos  Beauty & Broccoli. Gå in och läs vad hon tycker och kolla in WISE Ekologiska hudvård för män här


Vill du också recensera våra produkter kan du höra av dig till oss på info@wisenaturkosmetik.se!


Kunder:

kunder om wise


Sist men inte minst ger vi er lite härliga kommentarer från våra fantastiska kunder!


Svensktillverkat
"Jag har under lång tid använt ekologiska produkter, men dessa har tyvärr tillverkats i andra länder, vilket inte känns bra för mig. Inte förrän nu har jag hittat WISEs produkter som är tillverkade i Sverige. Skall bli otroligt spännande att få prova de produkter jag beställt."
Marie Widegren / Sjövi


Trolleri
"Mina torra kliande vader är ett minne blott - nu är de mjuka och jag luktar gott - det känns som trolleri - som om jag vunnit på lotteri! Produkterna från WISE gör min hud fantastisk! Både ansikte och kropp blir mjuk, len, elastisk, skimrande och doftar himmelskt underbart!"
Ulla Larson/ Linköping


Fantastisk hy
"Använder mig av WISE Naturkosmetik i mina ansiktsbehandlingar och har hittills inte haft en enda kund som inte blivit intresserad av produkterna. Det är en märkbar förbättring i kundens hy redan efter en behandling! Det är anmärkningsvärt att en så mild ekologisk produkt kan verka så djupt och åstadkomma fantastisk hy, hela vägen inifrån och ut!" 

Mikaela Tollén / Göteborg 

Super!
"Jag har använt en del av era produkter och tycker de är super! Har aldrig haft så fin och frisk hy som nu! Nu är det bara WISE som gäller! Tack!" 
Anna-Lena Nordberg / Göteborg

Äntligen!
"Äntligen! En genomtänkt produktserie som är så behaglig för såväl huden som naturen." 
Charlie Enquist / Vaxholm 

Såååå nöjd!
"Vilka underbara produkter!! Att känna hur bra huden mår och veta att det man "matar" med bara är nyttigheter - DET ÄR HÄRLIGT!! Jag vill bara tala om att jag är såååå nöjd!!"
Anna-Lena

Favorithudvård
"Har använt era ekologiska produkter i drygt två månader nu och är mer än nöjd! Tidigare har jag haft Cliniques hudprodukter, men nu känner jag otrolig skillnad på hur skonsamma era produkter är i jämförelse, att min hud känns lagom återfuktad och inte uttorkad som den kunde bli av deras starka ingredienser. Så jag vill framföra ett stort tack till er och Nuna hudvårdssalong i Växjö som rekommenderade mig produkterna! Tror att jag har hittat min favorithudvård, och att den dessutom är ekologisk och svensktillverkad känns som det bästa av allt!"
Klara Jansson / 24 år Malmö

Mindre akne
"För bara några år sen, innan jag började med WISE, hade jag ordentliga problem med akne. Det gjorde jätteont och kändes som stora "bölder" i ansiktet. Efter att jag började använda WISE produkter för aknehy har problemen minskat enormt! Nu kan min sambo få röra vid mitt ansikte och jag vågar titta folk i ögonen igen. Att produkterna är ekologiska och närproducerade stödjer mig bara i mitt beslut att fortsätta använda WISE, för känlsan att det är bra för både naturen och mig känns jättebra inombords. Jag tror ingen riktigt kan förstå hur tacksam jag är för dessa produkter!"
Caroline Eklund / Gävle

Inte längre torris
"Jag har alltid varit en riktig "torris". Ni vet lite fnasig och det stramar och kliar i huden, när det blir vinter fram för allt. Nu behöver jag sällan smörja in mig efter att jag tvättat ansiktet med rengöringsmjölk på kvällen. Det känns jätteskönt. En annan effekt är att mina små "knottror" vid käklinjen har försvunnit. Huden känns helt enkelt renare och skönare efter att jag börjat med WISE." 
Eva Fröberg / Falun 

Hjälper mot eksem
"Hej! Jag är såå glad att jag har upptäckt WISE hudvårdsprodukter. Har alltid haft problem med torr hud och eksem. Efter att i princip ha provat hela hälsokosthyllan och diverse andra metoder, har jag äntligen hittat något som hjälper mot mitt eksem. Det är bara helt underbart! Sen är det ju bara ett plus att produkterna är ekologiska och inte innehåller en massa gifter och annat skräp. Jag vill rekommendera de här produkterna till alla som kommer i min väg!" 
Marianne Jeppsson / Kävlinge 

Fungerar
"Nu äntligen har jag hittat produkter som verkligen är bra, dom fungerar och känns jättefräscha. Jag har använt naturliga hudvårdsprodukter i många år." 
Gunilla Bergsten / Stockholm 

Mycket renare!
"Jag har haft problem med akne på hakan och gått igenom de mesta som finns på apoteket och inget fungerar. Nu har jag fått provat en lermask från WISE och redan första dagen så kändes det mycket renare!"
Charlotte Wollermo / Tungelsta

Bästa valet
"Make-upen håller bättre med WISE! Att det är ekologiska produkter, där både innehåll och förpackning är snäll mot mig och miljön gör WISE till det bästa valet. Jag har rekommenderat WISE till mina väninnor och de som provat vill inte ha något annat! Precis som jag... en gång WISE, alltid WISE. Jag har tyckt att det har varit kul att byta produkter, men inte nu längre - dessa vill jag ha!" 
Lotta Elmros / Malmö

Vis använder WISE
"Den som är vis använder WISE, för sin egen och andras skull." 
Anna Pettersson

Till butiken!Tester och kommentarer om WISE

PayPal