En kärlekshistoria!

WISE är något så ovanligt som ett hudvårdsföretag som arbetar med inre skönhet. Vi har nämligen förstått att riktigt bra ekologisk hudvård bara kan komma från hjärtat. Bakom varje WISE-produkt ligger otaliga timmar av arbete, från valet av de ekologiska ingredienserna till flaskorna som blir till vattenånga vid återvinning. 

När WISE startade var ekologisk hudvård ett relativt okänt begrepp. Men så långsamt, genom långsiktigt arbete började människor få upp ögonen för kopplingen mellan hudens och naturens välmående. WISE gick från att vara ett hobbyprojekt till att bli det väletablerade företag som vi är idag, och precis som företaget har hjärtat och kärleken till bra hudvård bara växt.

WISE har belönats med fyror till femmor i betyg i tidningar som Expressen och Hälsa. Det är vi förstås stolta över, men vi är också ödmjuka inför att vi alltid kan bli bättre! I två decennier har vi arbetat för att få fram individanpassad ekologisk hudvård. Resultatet är våra produktserier, Vital, Age, Sensitiv och Balans. Kraftfulla i sin mildhet, och fokuserade på att ge resultat.

Häng med på vår kärlekshistoria, börja använda ekologiska produkter som har sitt hjärta i både miljön och hudvården! 

 

Gunilla Brunell

Grudnare av WISE Naturkosmetik

Etersik olja


Tester och kommentarer om WISE

PayPal