WISE ambassadörer

WISE naturliga hudvård är omtyckt av många, några av dem som använder produkterna är Suzanne Reuter, Cecilia Frode, Louise Hoffsten, Hanna Lindblad, Rickard Söderberg och Salem Al Fakir. Varför de och många andra förederar WISE kan du läsa mer om här nedan.


Hanna Lindblad

Supersnygga och coola Flash Dance stjärnan Hanna Lindblad älskar WISE, extra mycket tycker hon om Moist Booster, som är prefekt under make up, och Nattkärm Rose, en riktigt drömig nattkräm. Såhär säger Hanna om WISE:

"Äntligen har min hud blivit lugn med WISE ekologiska, lyxiga produkter och jag fullkomligt älskar dofterna!"


 Rickard Söderberg

Opera, körslag, pianist och en röst som lämar få oberörda. Rickard Söderberg har de senaste åren tagit Sverige med storm och är unik i sin genre. Han är  använder WISE och tycker förutom Masserien om vårt Sensitiv Serum, och förklarar sin kärlek till WISE såhär: 

"När jag använder WISE får jag inte bara det som är bäst för mig själv - utan också det som är mest skonsamt mot moder jord. Det är produkter gjorda med kärlek helt enkelt..." 


Cecila Frode

Det vilar ett skimmer kring Cecilia Frode som kammat hem en Guldbagge och befinner sig mitt i en lysande karriär som en av Sveriges främsta skådespelare. Vi är mer än glada över att hon väljer att använda WISE, hennes favoriter är WISE Ekologiska Peeling, Vitalkräm och Moist Booster!

"Det är en stor bonus att WISE inte bara är skonsam för huden utan också är en miljömedveten produkt. Känner mig också stolt att en så pass bra hudvårdsserie är helt svensktillverkad."


Suzane Reuter

En av våra mest folkära skådespelare är Suzane Reuter. Sedan en tid tillbaka är hon ambassadör för WISE och lovordar bland annat vår prisbelönta Rengöring och Body Balance Kroppsolja.

"Äntligen har jag hittat en hudvårdsserie jag letat efter! WISE-produkterna är svensktillverkade, och gjorda av oljor från växtriket. Inga kemiska produkter tillsatta. Jag gör ett aktivt val och använder ekologiskt, det är aldrig för sent att vakna upp och ta reda på vad vi smörjer in oss med och vilka gifter vi sen spolar ut."


Louise Hoffsten

Härliga Louis Hoffsten sjöng för miljoner människor i melodifestivalen 2013. Vi är ett fan av henne och hon är ett fan av WISE. Hon tycker om vår Rengöring och Moist Booster

"Känslan av att använda ekologiska produkter upplever jag som ett självklart val att värna om vår natur. Len och fin blir kroppen, det tycker jag är toppen!" 

( Fotograf: Carl-Robert Jonzon)


Den här här soul sjungande snyggingen är också WISE användare. Sami el Fakir tycker om vår serie för män och förklarar här varför:

"WISE känns väldigt lyxigt. Det förhöjer stunden i vardagen. Sen är ju miljöaspekten väldigt viktig för mig."


Martina Granström

Elitsimmaren Martina Granström som simmade i OS för Sverige lever ett liv som är påfrestande för huden. Hon tycker om WISE kroppsprodukter och använder Body Balnce Kroppsolja och Rosserum

"Som elitsimmare tränar jag i klorbassäng tjugo timmar i veckan, vilket sliter på huden och gör den torr och känslig. Med WISE ekologiska och lyxiga produkter kan jag ge min hud det den behöver utan att slita på miljön och jag slipper onödiga tillsatser. WISE är alltså ett bra val, både för min och naturens skull!"


Lana Brunell

Lana Brunell är inte bara sångerska, barnboksföfattare och krönikör, hon är också WISE ambassadör. Några av hennes favoriter är WISE Ekologiska Peeling och Moist Booster.

"Jag har alltid haft extremt torr och känslig hy och är därför kräsen med vilka produkter jag använder. Inte en enda peeling har fungerat utan att torka ut min hud. Men efter att ha provat WISE-peeling var jag såld. Huden återfettades och blev så fin efteråt. Det känns också skönt veta att det som spolas ned i tvättstället inte är farligt för miljön."

Vill du också bli WISE ambassadör? Hör av dig till oss på info@wisenaturkosmetik.se. 

Till butiken


Tester och kommentarer om WISE

PayPal